Αντιβαρύτητα αιώνια ενέργεια

  ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ: Οι μαύρες τρύπες στον σύμπαν απορροφούν ύλη, φωτεινή ύλη, φωτεινή ενέργεια, κινητική ενέργεια, θερμική ενέργεια και τις μετατρέπουν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, την οποίαν την εκπέμπουν προς το σύμπαν με μεγάλη ταχύτητα.

       Οι μαύρες τρύπες ανακυκλώνουν την ύλη σε ενέργεια, από τη οποία με την θεωρία γένεσης αστέρων, θα γεννηθούν νέα Άστρα και νέοι γαλαξίες.

   
      Οι μαύρες τρύπες δημιουργούνται ως εξής : Κατά την ταυτόχρονη σύγκρουση 6 ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ( 6 χιλιόσφαιρων ) στο σημείο Ο των καθέτων αξόνων
  Χ, Ψ, Ω οι οποίοι καλύπτουν τις διαστάσεις μήκος, πλάτος, ύψος,τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αποκτούν στροφορμή (spin) υψηλής ενέργειας, με κέντρο το σημείο μηδέν (Ο) και άξονες Χ, Ψ, Ω. Έτσι απορροφούν όλες τις διαστάσεις της ύλης και τις μετατρέπουν σε ηλεκτρομαγνητικό κύμα υψηλής ενεργείας. Δηλαδή στις μαύρες τρύπες υπάρχει μια τρισδιάστατη δύνη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με κοινό κέντρο και άξονες περιστροφής, τους κάθετους Χ  για πλάτος, Ψ για μήκος, Ω για ύψος. Εκεί απορροφάται κάθε μορφή ύλης και σωματιδίου, συμπιέζεται λόγο της υψηλής στροφορμής και μετατρέπεται σε ενέργεια μεγάλης ταχύτητας. Από τις μαύρες τρύπες, δεν μπορούν να διαφύγουν ούτε τα φωτόνια.

   
   
      Η αντιβαρύτητα λύνει κάθε απορία για το σύμπαν αλλά και για το μικρότερο άτομο της κβαντικής φυσικής. Γεφυρώνει την κβαντική φυσική, με την γενική σχετικότητα. Διότι η κβαντική φυσική βρίσκει εφαρμογή στις υποατομικές κλίμακες, ενώ η θεωρία της σχετικότητας βρίσκει εφαρμογή στο σύμπαν. Με την θεωρία της αντιβαρύτητας FA δηλαδή της ιονισμένης ελεύθερης ενέργειας ή του ηλεκτρομαγνητικού χάους ή του αιθέρα, κατανοούν όλοι οι επιστήμονες και οι επιστήμες της φυσικής, της χημείας, της φιλοσοφίας κ.λ.π., ότι το μέσον που εξελίσσονται όλοι οι νόμοι της φυσικής και χημείας είναι ο (αιθέρας ). Δηλαδή αυτό που ονομάζουμε άυλο, το οποίο βρίσκεται παντού στο σύμπαν και που καταλαμβάνει χώρο περίπου το 88%.

      Ο αιθέρας συμπεριφέρεται ως προς τα σώματα της ύλης ( φωτεινής και στερεής ), όπως το νερό με τις διάφορες ύλες. Δηλαδή ο αιθέρας προσφέρει ηλεκτρομαγνητική άνωση στα σώματα της ύλης, ενώ οι ύλες με την κινητική τους ενέργεια και την στροφορμή τους, αποκτούν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ικανό να τους δώσει άνωση επάνω σε μία χιλιόσφαιρα του αιθέρα. ( βλέπε περισσότερα πυρηνική αντιβαρύτητα ).
   
   
   
   
  Νόμος Αντιβαρύτητας   Theodoros Vaggalis
   
   
      H αντιβαρύτητα είναι η ενέργεια δράσης του σύμπαντος ενώ η βαρύτητα είναι η ενέργεια αντίδρασης των μαζών του σύμπαντος. Το σημείο ισορροπίας των δυο ενεργειών ονομάζουμε αιώρηση. B=FA
    
   
   
   
  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ THEODOROS VAGGALIS
   
   
  1.Ο κόσμος της ύλης είναι ο πρωτόγονος κόσμος.
     Ο κόσμος του άυλου είναι ο κόσμος υψηλού πολιτισμού.
   
  2.Ο κόσμος της ύλης έχει ορισμένα ηλεκτρομαγνητικά φάσματα.
     Ο κόσμος του άυλου έχει όλα τα φάσματα.
   
  3.Από τον κόσμο του άυλου δημιουργείται η ύλη που αυτή είναι το σχολείο και η 
     προετοιμασία για το άυλο.

  Κατασκευή ιστοσελίδων:
  ATnet Communications Α.Ε.